Στο κτήμα "Φιλόκαλις", το παιχνίδισμα των χρωμάτων του ηλιοβασιλέματος και η άψογη αισθητική της αίθουσας δεξιώσεων και περιβάλλοντος χώρου συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για επιτυχημένες δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και κάθε μορφή εκδήλωσης όλο τον χρόνο.

Η αρμονική συνύπαρξη της πέτρας, του ξύλου και του φυσικού τοπίου όπως και η μαγευτική θέα στον κόλπο της Αγ. Μαρίνας - Κορωπίου, ξεχωρίζουν το κτήμα Φιλόκαλις από όλα τα άλλα κτήματα, δημιουργώντας ένα μαγευτικό περιβάλλον για να στεγάσετε τις πιο παραμυθένιες εκδηλώσεις της ζωής σας.

Στο κτήμα μας, οι καλεσμένοι μπορούν να διασκεδάσουν στην κεντρική κλιματιζόμενη αίθουσα αλλά και να χαλαρώσουν σε όμορφες γωνίες του κτήματος  με τον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο ή να κάτσουν γύρω από την εντυπωσιακή πισίνα στο κέντρο της αίθουσας.

Το κτήμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 600 άτομα καθιστά ή 1000 άτομα για cocktail, ενώ διαθέτει δικό του ηχητικό εξοπλισμό με DJ, οργανωμένο parking και επαγγελματία διακοσμητή για την επιμέλεια του χώρου. Την επιμέλεια του φαγητού την αναλαμβάνουν διακεκριμένα στον χώρο της μαζικής εστίασης catering.

Τέλος, αν σκοπεύετε να παντρευτείτε εκεί, θα σας μαγέψει το πετρόκτιστο ξωκλήσι του Αγίου Στυλιανού, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα τον κόλπο της Αγ. Μαρίνας. Μετά το μυστήριο, οι νεόνυμφοι μπορούν να αποσυρθούν στη νυφική σουίτα που διαθέτει το κτήμα.