• κτήμα γαμου, vaptisi, ktima gamou, κτήμα γάμου, κτήμα βάπτισης, κτήμα κορωπί, αίθουσα εκδηλώσεων

Κτήμα Φιλόκαλις για εκδηλώσεις γάμου, βάπτισης, πάρτυ και εταιρικά events

Στο κτήμα γάμου Φιλόκαλις θα βρείτε τον ιδανικό χώρο για κάθε δεξίωση γάμου, βάπτισης, πάρτυ, εταιρικού event κ.α. Σας περιμένουμε για να σας ξεναγήσουμε στο κτήμα μας που βλέπει τον γραφικό κόλπο της Αγ. Μαρίνας Κορωπίου. 

Η πλακόστρωτη αίθουσα δεξιώσεων στο κέντρο του κτήματος, σχεδιασμένη με τζάμι ολόγυρα διαθέτει κεντρική μονάδα κλιματισμού και εξαερισμού για παντός καιρού δεξίωση γάμου ή βάπτισης. Ταυτόχρονα, η υπέρλαμπρα φωταγωγημένη πισίνα στο εσωτερικό της δίνει την αίσθηση του απέραντου γαλάζιου της θάλασσας. Έτσι, οι συνθήκες είναι πάντα ιδανικές για τη διεξαγωγή της εκδήλωσής σας, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
H αίθουσα δεξιώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 600 άτομα, εναρμονίζεται πλήρως με το μαγευτικό εξωτερικό περίγυρο του κτήματος, που υπόσχεται μοναδικές εκδηλώσεις μέσα σ' ένα καταπράσινο παράδεισο από πετρόκτιστα επίπεδα, πλακόστρωτα δρομάκια, μαγευτικούς καταρράκτες και την πανοραμική θέα στον κόλπο της Αγ. Μαρίνας.

 

Στο κτήμα γάμου Φιλόκαλις, οι καλεσμένοι θα διασκεδάσουν μαζί σας σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, αλλά και θα απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και απομόνωσης, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι εκλεκτό κρασί στα διάσπαρτα σαλόνια που υπάρχουν στο χώρο. Στο υψηλότερο σημείο του κτήματος βρίσκεται το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού που προσφέρεται για μοναδικές τελετές σε μια ειδυλλιακή κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα που θα χαρίσει σε όλους τους παρευρισκόμενους μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Δώστε μας λοιπόν την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε, να σας κάνουμε μία ξενάγηση σ' αυτόν τον επίγειο παράδεισο και να οργανώσουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία την εκδήλωση του γάμου, της βάπτισης ή οποιοδήποτε άλλου event επιθυμείτε να κάνετε.

 

 

 

Για μια αξέχαστη δεξίωση επιλέξτε το Κτημα γαμου Φιλόκαλις

 

 

 

Πευκώνος 9, Αγ. Μαρίνα
Κορωπί, T.K 19400
+30 6947 044851 / +30 6975817633
+30 22910 91945
info@ktimafilokalis.gr

Follow us

Κτήμα Φιλόκαλις

Ένα ονειρικό κτήμα δεξίωσης γάμου με πετρόκτιστο εκκλησάκι στην Αθήνα σας περιμένει να το επισκεφθείτε.

Πραγματοποιήστε τη δεξίωση του γάμου σας, τη βάπτιση του παιδιού σας ή την κοινωνική ή εταιρική σας εκδήλωση στο Κτήμα Γαμου Φιλόκαλις.

Πευκώνος 9, Αγ. Μαρίνα
Κορωπί, T.K 19400
+30 6975817633 / +30 6947044851 +30 22910 91945
info@ktimafilokalis.gr